Hodnocení obchodu

5,0 252 hodnocení
5
248x
4
3x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VK Avatar autora Veronika Kliková | 31.1.2022
Pralinky ma este nikdy nesklamali, okrem toho, ze su krasne a balenie posobi luxusne, ta chut je neskutocna. Vyskusala som pralinky, cokoladove tycinky aj tabulkove cokolady a tiez slany karamel. Vsetky vyrobky su za mna topka, ci uz ako darcek alebo len tak si spravit radost a urcite odporucam.
KH Avatar autora Klára Hrůzová | 28.1.2022
Mléčná kolekce tabulky s pralinkami je dárek, takže hodnotit chuť momentálně nemůžu. Co ale doporučuji je slaný karamel s tonkou. Perfektní jen tak na lžičku, stačí jedna a hned má člověk lepší náladu. Čokoládové tyčince dávám taky 10/10. Doporučuji :)
MK Avatar autora Marie Kastnerová | 26.1.2022
Velká spokojenost, krásně zabalené
KK Avatar autora Kamila Kábová | 24.1.2022
Nádherné balení, luxusní chuť, vstřícná komunikace a rychlost dodání. Vše perfektní, moc děkuji. Ráda se vrátím :)
R Avatar autora Radka | 24.1.2022
Pralinky byly jako dárek. Velká spokojenost Děkuji
HV Avatar autora Hana Vodičková | 19.1.2022
Pralinky byly jako dárek. Doručení i komunikace, vše OK. Radost byla dvojnásobná, při zjištění, že pan Vobořil je vlastně bývalým žákem obdarované Ilonky Z. Tak myslím, že jestli chutnaly, napíše sama :-)
M Avatar autora Míra | 18.1.2022
Ano, velká spokojenost.
V Avatar autora Veronika | 18.1.2022
Luxusní ????
L Avatar autora Lenka | 3.1.2022
Vše klaplo na 1, krásně zabalený dárek, výborná lahodná chuť a zajímavě hravý design. Prostě návykové :-) a jen doporučuji, máme už opakující se zkušenost.
M Avatar autora Míša | 30.12.2021
Pralinky jsou stejné jako na obrázku, rychle dodání, příjemná komunikace
K Avatar autora Kateřina | 26.12.2021
nádherné balení, bezvadná komunikace, nadšení u stromečku, už jen čekám na hodnocení chuti od obdarovaneho????
JP Avatar autora Jiří Prchlík | 20.12.2021
Super kvalita, rychlé dodání a dobrá komunikace s prodejcem :)
AK Avatar autora Anna Kollárová | 17.12.2021
Výborné, objednala jsem již podruhé a naprostá spokojenost... výborná chuť i vzhled, rozhodně to není má poslední objednávka a doporučuji dále :)
OS Avatar autora Olga Sokolová | 16.12.2021
TOP!
A Avatar autora Adéla J. | 14.12.2021
Top nejlepší pralinky, které jsem v životě ochutnala! Bezkonkurenční!
KJ Avatar autora Kateřina Jůzová | 9.12.2021
Úžasné výrobky i přístup k zákazníkovi. Děkuji.
TC Avatar autora Tomáš Chodora | 9.12.2021
Maximálně, ihned komunikovali a vše jsme vyřešili. Celou dobu jsem měl přehled o stavu objednávky.
ML Avatar autora Martina Lanková | 6.12.2021
Super. Nejlepsi????????
P Avatar autora Petr | 1.12.2021
Naprostá spokojenost - doporučuji.
S Avatar autora Simona | 29.11.2021
Nakoupila jsem na základě zkušenosti z Čokoládového festivalu, kde mne pralinky velmi zaujaly novým a neobvyklým vzhledem, ale samozřejmě i chutí. Bonboniéry působí velmi elegantně, proto je plánuji i v budoucnu na dárky. Změnila bych obal pouze 4 kusů, celofánový sáček z festivalu působil lépe.