Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě

BESTSELLER NOVÁČEK
165 Kč 147,32 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Plátky kandovaného pomeranče v hořké čokoládě 63%. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě

Čokoláda Michel Cluizel

Pro naši výrobu používáme pouze prémiovou francouzskou čokoládu z rodinné čokoládovny  Michel Cluizel.
Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě

Poctivá ruční výroba

Ano, je to dřina, ale i láska na celý život. Každá pralinka nám během výroby projde rukama nejméně 8x.
Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě

Příprava vlastních náplní

Nepoužíváme žádné hotové náplně, vše si vaříme pěkně sami. Na výsledné chuti a konzistenci to zaručeně poznáte.
Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě

Prémiové balení

Jednou z našich základních myšlenek bylo vytvoření pralinkové šperkovnice. Nechybí tedy ručně vyráběná krabička.

Pokud ve světě laskominek existuje skutečná romance, pak je to spojení cukru a pomerančové kůry. Stačí, aby se omamně voňavá slupka zabalila do sladce cukrového županu a vzájemné kouzlo začne ihned působit. Tak jednoduché a přesto neodolatelné! Hořká čokoláda už je jen pomyslná třešnička na dortu.

Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě

Bližší informace o pomerančích

Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě
130 - 140 g Váha pomerančů
Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě
6 měsíců Trvanlivost
Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě
chladné a suché místo okolo 15 °C Skladování
Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě
ne Možnost vlastního věnování
Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě
310 g Váha celého balení
Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě
Rozměry 85 x 70 mm Rozměr celého balení

Jak pomeranče balíme?

Naší práce si vážíme, proto chceme samozřejmě pro naše pomeranče to nejlepší.
        
Balíme je tedy do skla a před odesláním samozřejmě ještě do bublinkové fólie.

Přeprava tedy není žádný problém, o pomeranče je výsostně postaráno. 

Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě
Kandovaný pomeranč v hořké čokoládě

Chcete znát složení našich produktů nebo máte nějakou intoleranci?

Suroviny, které používáme, nedržíme v tajnosti. Najdete u nás složení všech našich produktů, včetně alergenů.

Vše se dozvíte zde

Na co se nás nejčastěji ptáte?

Jak skladovat pralinky a ostatní čokoládové výrobky?

  • Produkty uchovávejte vždy na chladném a suchém místě ( 15 - 18 °C). Ideálním prostorem je chladná spižírna nebo domácí vinotéka. Pokud to není bezpodmínečně nutné, nenechávejte je v chladničce.
  • Před konzumací nechte 30 minut temperovat při pokojové teplotě.


Jak dlouho od objednání mi balíček dorazí? 

  • Vždy se snažíme o co nejrychlejší odeslání. Většinou se nám podaří splnit 3 dny od zaplacení vaší objednávky. Pokud jste zapomněli objednat včas a potřebujete vše urychlit, napište nám prosím do poznámky, e-mailu nebo rovnou zavolejte, něco společně zkusíme vymyslet.
  • Kdybychom měli nějaký zádrhel, ozveme se vám co nejdříve a nabídneme vám řešení nebo náhradu.


Obsahují pralinky cukr?

  • Většina čokolády cukru samozřejmě obsahuje au nás to není jinak. Ať už řepný, třtinový, kokosový nebo nějakou další náhradu. Pokud je pro vás důležitý detail, kontaktujte nás do e-mailu nebo na sociálních sítích.


S jakými barvami pracujeme?

  • Používáme barevné kakaové máslo od renomovaných světových výrobců nebo čisté kakaové máslo které dobarvujeme do potřebných odstínů přírodními nebo potravinářskými barvivy. 


Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
5
TB Avatar autora | 22.6.2023
Kandované pomeranče v čokoládě jsou opravdu výborné, doporučuji!
5
IR Avatar autora | 2.2.2023
vynikající