Arašídový krém s lyofilizovaným banánem

VYPRODÁNO
290 Kč 252,17 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Arašídový krém s lyofilizovaným banánem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Arašídový krém s lyofilizovaným banánem

Čokoláda Michel Cluizel

Pro naši výrobu používáme pouze prémiovou francouzskou čokoládu z rodinné čokoládovny  Michel Cluizel.
Arašídový krém s lyofilizovaným banánem

Poctivá ruční výroba

Ano, je to dřina, ale i láska na celý život. Každá pralinka nám během výroby projde rukama nejméně 8x.
Arašídový krém s lyofilizovaným banánem

Příprava vlastních náplní

Nepoužíváme žádné hotové náplně, vše si vaříme pěkně sami. Na výsledné chuti a konzistenci to zaručeně poznáte.
Arašídový krém s lyofilizovaným banánem

Prémiové balení

Jednou z našich základních myšlenek bylo vytvoření pralinkové šperkovnice. Nechybí tedy ručně vyráběná krabička.

Romeo a Julie, Zikmund a Hanzelka, banán a arašídy. Když dva fungují jako celek, nemá cenu je rozdělovat. Právě proto jsme spojili jemnou a plnou chuť podzemnice olejné s voňavým lyofilizovaným banánem. Jejich svazek vás přivede na vrchol blaha, i když dosáhnete samotného dna skleničky!


Na jednu skleničku čeká 75 g čerstvého banánu. Ty po lyofilizaci (sušení mrazem) meleme 24 hodin s praženými arašídy. Jedině tak dosáhneme extra jemné a hladké konzistence, kterou až po okraj naplníme do 200g skleničky.

Arašídový krém s lyofilizovaným banánem

Bližší informace o slaném karamelu

Arašídový krém s lyofilizovaným banánem
200 g Váha čokolády
Arašídový krém s lyofilizovaným banánem
6 měsíců Trvanlivost
Arašídový krém s lyofilizovaným banánem
chladné a suché místo okolo 15 °C- po otevření co nejdříve spotřebujte Skladování
Arašídový krém s lyofilizovaným banánem
ne Možnost vlastního věnování
Arašídový krém s lyofilizovaným banánem
350 g Váha celého balení
Arašídový krém s lyofilizovaným banánem
Rozměry 70 x 77 mm Rozměr celého balení
Arašídový krém s lyofilizovaným banánem

Jak si nejlépe vychutnáte náš arašídový krém? 

Skvěle se hodí ke snídani na rozpečené bílé pečivo, do granoly, ovesné kaše, ale i na zmrzlinu, palačinky, doladíte jím dezerty, ovoce, nebo si ho dáte jen tak - na lžičku

Na co se nás nejčastěji ptáte?

Jak skladovat pralinky a ostatní čokoládové výrobky?

  • Produkty uchovávejte vždy na chladném a suchém místě ( 15 - 18 °C). Ideálním prostorem je chladná spižírna nebo domácí vinotéka. Pokud to není bezpodmínečně nutné, nenechávejte je v chladničce.
  • Před konzumací nechte 30 minut temperovat při pokojové teplotě.


Jak dlouho od objednání mi balíček dorazí? 

  • Vždy se snažíme o co nejrychlejší odeslání. Většinou se nám podaří splnit 3 dny od zaplacení vaší objednávky. Pokud jste zapomněli objednat včas a potřebujete vše urychlit, napište nám prosím do poznámky, e-mailu nebo rovnou zavolejte, něco společně zkusíme vymyslet.
  • Kdybychom měli nějaký zádrhel, ozveme se vám co nejdříve a nabídneme vám řešení nebo náhradu.


Obsahují pralinky cukr?

  • Většina čokolády cukru samozřejmě obsahuje au nás to není jinak. Ať už řepný, třtinový, kokosový nebo nějakou další náhradu. Pokud je pro vás důležitý detail, kontaktujte nás do e-mailu nebo na sociálních sítích.


S jakými barvami pracujeme?

  • Používáme barevné kakaové máslo od renomovaných světových výrobců nebo čisté kakaové máslo které dobarvujeme do potřebných odstínů přírodními nebo potravinářskými barvivy. 


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.